Aris heeft verschillende cameratoepassingen voor het onderzoeken van voedselgewassen voor veredeling. Afhankelijk van uw doelen, wensen en eisen kijken we welk digitaal fenotyperingssysteem voor u passend is. U verkrijgt een schat aan data voor de ontwikkeling van nieuwe, betere en sterkere, gewassoorten en -rassen.

What food crop research do you need?

For whom are our vision solutions suitable?

Aris' camerasystemen zijn inzetbaar voor het nauwkeurig beoordelen, sorteren & handlen van natuurproducten van: sier-, groente-/fruittelers, boomkwekers en vleesverwerkers.

Ook veredelaars, onderzoekers van universiteiten en kwekers van nieuwe planten-, boom- en bloemsoorten maken gebruik van onze systemen voor plantenonderzoek en veredeling. Zij kruisen gewassen om sterkere of mooiere soorten te kweken. De nieuwe soort levert hogere opbrengsten op, is minder milieubelastend of is beter bestand tegen ziekten, droogte en/of hitte.

Daarnaast ontwikkelen en leveren we vision systemen voor automatiserings-/roboticabedrijven en machinebouwers in de agrifood, waarmee we nauw samenwerken.

Reliability
Speed
Accuracy

More information about our phenotyping food crops systems?

We would love to help you find the right solution. Send us a message. We try to respond within two business days.

Prefer personal contact?

You can reach us on monday to friday - 8.30 am to 5.00 pm.

Do you want to know what we do with the information that you filled out in this form? Read our privacy statement

+31 (0)40 212 74 66
info@arisbv.nl

Esp 300
5633 AE Eindhoven
The Netherlands

Route via Google Maps