Aris heeft verschillende cameratoepassingen voor het categoriseren en sorteren van vleesproducten. Dit kunnen zijn: vleesonderdelen, producten in het geheel of levende producten. Slachtvlees, zoals kip, rund, varken en vis, maar ook levende dieren, zoals pluimvee of vissen kunnen hygiënisch, diervriendelijk en met uiterste precisie en op hoge snelheid worden geteld, geselecteerd en gesorteerd op basis van door u gewenste specifieke eisen.   

What type of meat product should be graded?

For whom are our vision solutions suitable?

Aris' camerasystemen zijn inzetbaar voor het nauwkeurig beoordelen, sorteren & handlen van natuurproducten van: sier-, groente-/fruittelers, boomkwekers en vleesverwerkers.

Ook veredelaars, onderzoekers van universiteiten en kwekers van nieuwe planten-, boom- en bloemsoorten maken gebruik van onze systemen voor plantenonderzoek en veredeling. Zij kruisen gewassen om sterkere of mooiere soorten te kweken. De nieuwe soort levert hogere opbrengsten op, is minder milieubelastend of is beter bestand tegen ziekten, droogte en/of hitte.

Daarnaast ontwikkelen en leveren we vision systemen voor automatiserings-/roboticabedrijven en machinebouwers in de agrifood, waarmee we nauw samenwerken.

Reliability
Speed
Accuracy

More information about our grading meat systems?

We would love to help you find the right solution. We try to respond within two business days.

Prefer personal contact?

You can reach us on monday to friday - 8.30 am to 5.00 pm.

Do you want to know what we do with the information that you filled out in this form? Read our privacy statement

+31 (0)40 212 74 66
info@arisbv.nl

Esp 300
5633 AE Eindhoven
The Netherlands

Route via Google Maps