Aris heeft verschillende cameratoepassingen voor het categoriseren en sorteren van vleesproducten. Dit kunnen zijn: vleesonderdelen, producten in het geheel of levende producten. Slachtvlees, zoals kip, rund, varken en vis, maar ook levende dieren, zoals pluimvee of vissen kunnen hygiënisch, diervriendelijk en met uiterste precisie en op hoge snelheid worden geteld, geselecteerd en gesorteerd op basis van door u gewenste specifieke eisen.   

Welk vleesproduct wilt u laten beoordelen en sorteren?

Voor wie is onze cameratechnologie geschikt?

Aris' camerasystemen zijn inzetbaar voor het nauwkeurig beoordelen, sorteren & handlen van natuurproducten van: sier-, groente-/fruittelers, boomkwekers en vleesverwerkers.

Ook veredelaars, onderzoekers van universiteiten en kwekers van nieuwe planten-, boom- en bloemsoorten maken gebruik van onze systemen voor plantenonderzoek en veredeling. Zij kruisen gewassen om sterkere of mooiere soorten te kweken. De nieuwe soort levert hogere opbrengsten op, is minder milieubelastend of is beter bestand tegen ziekten, droogte en/of hitte.

Daarnaast ontwikkelen en leveren we vision systemen voor automatiserings-/roboticabedrijven en machinebouwers in de agrifood, waarmee we nauw samenwerken.

Aris Vision Systeem in IRIS van Marel
Betrouwbaarheid
Snelheid
Nauwkeurigheid

Wilt u meer informatie over onze vleessorteersystemen?

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Stuur ons een bericht. Wij streven ernaar binnen twee werkdagen te reageren op uw verzoek.

Wilt u direct persoonlijk contact?

U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag, van 8.30 tot 17.00 uur.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

+31 (0)40 212 74 66
info@arisbv.nl

Esp 300
5633 AE Eindhoven
The Netherlands

Route via Google Maps