Welke vision-oplossing past bij u?

Hans Koolhaas

Dankzij het Aris Vision System kunnen onze plantjes veel gelijkmatiger worden gesorteerd en kunnen we veel efficiënter, effectiever en duurzamer produceren.

Hans Koolhaas
CEO LKP Plants, Moerkapelle, Nl
Steef de Lange

De installatie is bijzonder vlot verlopen, op twee dagen had Aris twee camerasystemen bij het afleveren van onze potrozen geplaatst. Bovendien voldoen deze systemen ook helemaal aan onze verwachtingen. Top!

Steef de Lange
Owner, Nolina Kwekerijen, Woubrugge, Nl

Waarom Aris?

Aris heeft zeer ruime ervaring in de (glas)tuinbouw en vleesverwerking. Wereldwijd zijn onze camerasystemen in kassen, onderzoekslaboratoria en in food-fabrieken operationeel. Waar wetenschappelijke partners vaak niet het totaalsysteem kunnen leveren, kan Aris dat wel. We zijn in staat om geïntegreerde oplossingen te bieden, met alle bijbehorende Experiment Management software, de mechanica en de totale logistieke handling, inclusief een volledig standby-serviceapparaat.

Al sinds eind jaren ’80 produceert Aris machine & robotica camerasystemen voor een uiterst nauwkeurige, snelle en betrouwbare besturing en behandeling van agrifood-producten, zoals orchideeën (Phalaenopsis), potrozen, kiemplanten, mais, tomaten, champignons, aardbeien, popcorn, kuikens, vlees en meer. We kijken samen met de klant naar gepaste oplossingen en toepassingen voor een duurzame productielijn. 

Meer over Aris

Betrouwbaarheid
Snelheid
Nauwkeurigheid