Aris heeft verschillende cameratoepassingen voor het onderzoeken van siergewassen voor veredeling. Afhankelijk van uw doelen, wensen en eisen kijken we welk digitaal fenotyperingssysteem voor u passend is. U verkrijgt een schat aan data voor de ontwikkeling van nieuwe - betere, sterkere en mooiere - soorten sierplanten.

Welke soort siergewassen wilt u onderzoeken?

Voor wie is onze cameratechnologie geschikt?

Aris' camerasystemen zijn inzetbaar voor het nauwkeurig beoordelen, sorteren & handlen van natuurproducten van: sier-, groente-/fruittelers, boomkwekers en vleesverwerkers.

Ook veredelaars, onderzoekers van universiteiten en kwekers van nieuwe planten-, boom- en bloemsoorten maken gebruik van onze systemen voor plantenonderzoek en veredeling. Zij kruisen gewassen om sterkere of mooiere soorten te kweken. De nieuwe soort levert hogere opbrengsten op, is minder milieubelastend of is beter bestand tegen ziekten, droogte en/of hitte.

Daarnaast ontwikkelen en leveren we vision systemen voor automatiserings-/roboticabedrijven en machinebouwers in de agrifood, waarmee we nauw samenwerken.

Betrouwbaarheid
Snelheid
Nauwkeurigheid

Wilt u meer informatie over onze fenotyperingssystemen voor de sierteelt?

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Wij streven ernaar binnen twee werkdagen te reageren op uw verzoek.

Wilt u liever persoonlijk contact?

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 8.30 tot 17.00 uur.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

+31 (0)40 212 74 66
info@arisbv.nl

Esp 300
5633 AE Eindhoven
The Netherlands

Route via Google Maps