Eendagskuikens

De SmartCount Kuikenteller van Aris ziet, telt en analyseert op een diervriendelijke manier, zeer nauwkeurig en op hoge snelheid eendagskuikens. Deze kuikenteller is voorzien van onze nieuwste, slimme vision camera technologie en telt en beoordeelt op basis van uw specifieke wensen en eisen. 

Wat meten we?

Ons camerasysteem telt op diervriendelijke wijze het aantal kuikentjes. Tegelijkertijd verzamelt het informatie over de grootte, de kleur en eventuele afwijkingen. 

Meten op maat 

Elk systeem wordt op maat geleverd en afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Vooraf worden de door u gewenste meeteigenschappen van het vleesproduct geprogrammeerd in de software.

Wat is de sorteercapaciteit?

Aris heeft ervaring met snelle processen. De SmartCount, ons vision-systeem voor het diervriendelijk tellen van eendagskuikens, behaalt een snelheid van 75.000 kuikens per uur

Wat is de nauwkeurigheid?

De SmartCount telt met een nauwkeurigheid van 998 op 1.000 kuikens, gebaseerd op 10 opeenvolgende kratten met daarin elk 100 kuikens.

Hoe meten we?

Om een optimale beoordeling en daarmee een hoge betrouwbaarheid te verkrijgen van de meetresultaten, wordt van tevoren, samen met u, uitgebreid bepaald wat u wilt laten onderzoeken. Afhankelijk daarvan kiezen we de meest geschikte cameratechnologie (RGB, multispectraal, hyperspectraal, 3D). 

Service & support

We leveren maatwerk voor elke klant, maar wij laten u niet spartelen in het diepe. Ook al is het systeem eenmaal ontwikkeld, geleverd en geïnstalleerd, wij laten u pas los als u het systeem eigen bent.

Meer informatie over onze service & support vindt u hier.

Betrouwbaarheid
Snelheid
Nauwkeurigheid

Wilt u meer informatie over onze sorteersystemen voor vleesproducten?

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Stuur ons een bericht. Wij streven ernaar binnen twee werkdagen te reageren op uw verzoek.

Wilt u direct persoonlijk contact?
U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag, van 8.30 tot 17.00 uur.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

+31 (0)40 212 74 66
info@arisbv.nl

Esp 300
5633 AE Eindhoven
The Netherlands

Route via Google Maps