Vleesproducten

In de kippenslachterij verzamelen Aris' camera’s grote hoeveelheden data op hoge snelheid. Ons camerasysteem kwalificeert en sorteert slachtvlees op kenmerken, zoals: kleur, vorm, grootte, gebroken vleugels, ontbrekende delen, gewicht, gewichtsverdeling (= gemiddeld gewicht) etc.  

Naast de mogelijkheid van het sorteren leveren de data van onze systemen veel informatie over de kwaliteit van de aangeleverde kippen (stalleven) maar ook over de afstelling van de machines in het proces.

Aris Vision Systeem in IRIS van Marel

Wat meten we?

Ons camerasysteem kwalificeert en sorteert slachtvlees op kenmerken, zoals: kleur, vorm, grootte, gebroken vleugels, ontbrekende delen, gewicht, gewichtsverdeling (= gemiddeld gewicht) etc.  

Naast de mogelijkheid van het sorteren leveren de data van onze systemen veel informatie over de kwaliteit van de aangeleverde kippen (stalleven) maar ook over de afstelling van de machines in het proces.

Meten op maat 

Elk systeem wordt op maat geleverd en afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Vooraf worden de door u gewenste meeteigenschappen van het vleesproduct geprogrammeerd in de software.

Wat is de sorteercapaciteit?

Aris heeft ervaring met snelle processen. Onze systemen zijn in staat de productie van bestaande machines bij te houden. Een voorbeeld is ons geavanceerde vision-systeem voor het beoordelen van slachtkippen dat een snelheid heeft tot maar liefst 18.000 producten per uur

Hoe meten we?

Om een optimale beoordeling en daarmee een hoge betrouwbaarheid te verkrijgen van de meetresultaten, wordt van tevoren, samen met u, uitgebreid bepaald wat u wilt laten onderzoeken. Afhankelijk daarvan kiezen we de meest geschikte cameratechnologie (RGB, multispectraal, hyperspectraal, 3D). 

Service & support

We leveren maatwerk voor elke klant, maar wij laten u niet spartelen in het diepe. Ook al is het systeem eenmaal ontwikkeld, geleverd en geïnstalleerd, wij laten u pas los als u het systeem eigen bent.

Meer informatie over onze service & support vindt u hier.

Betrouwbaarheid
Snelheid
Nauwkeurigheid

Wilt u meer informatie over onze sorteersystemen voor vleesproducten?

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Stuur ons een bericht. Wij streven ernaar binnen twee werkdagen te reageren op uw verzoek.

Wilt u direct persoonlijk contact?
U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag, van 8.30 tot 17.00 uur.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

+31 (0)40 212 74 66
info@arisbv.nl

Esp 300
5633 AE Eindhoven
The Netherlands

Route via Google Maps