Potplants

Aris heeft verschillende cameratoepassingen voor het beoordelen en sorteren van potplanten. Planten, zoals de Orchidee, Bromelia, Kalanchoe, Anthurium, Calathea etc., kunnen gemakkelijk, betrouwbaar en snel worden beoordeeld, gecategoriseerd en gesorteerd op basis van uw specifieke vereisten.

What can be measured?

Ons camerasysteem sorteert potplanten op: hoogte, breedte, volume, symmetrie, dichtheid, aantal knoppen, aantal bloemen, bloemkleur, bloemverdeling, aantal takken, steeldikte etc.

Het systeem detecteert ook vormafwijkingen (lengte vertakkingen, hoek vertakkingen, stand bloem) van de potplant. De camera’s kijken daarbij vanaf de bovenkant of vanaf de zijkant. Ook kan de camera kleurafwijkingen van de bloem en/of bladverkleuring vastleggen.

Meten op maat 

Elk systeem wordt op maat geleverd en afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Vooraf worden de door u gewenste meeteigenschappen van de plant geprogrammeerd in de software.

What’s the grading capacity?

De sorteercapaciteit van het camerasysteem wordt bepaald door de grootte van de potplant, het aantal te evalueren eigenschappen en de gewenste nauwkeurigheid. De typische capaciteit van dit camerasysteem ligt tussen 1.000 en 9.000 planten per uur.

How can be measured?

Om een optimale beoordeling en daarmee een hoge betrouwbaarheid te verkrijgen van de meetresultaten, wordt van tevoren, samen met u, uitgebreid bepaald wat u wilt laten onderzoeken. Afhankelijk van wat er gemeten moet worden, worden opnames gemaakt van de potplant met 1 of 2 camera's van boven en/of van de zijkant, terwijl de plant al dan niet roteert. 

 

Service & support

We leveren maatwerk voor elke klant, maar wij laten u niet spartelen in het diepe. Ook al is het systeem eenmaal ontwikkeld, geleverd en geïnstalleerd, wij laten u pas los als u het systeem eigen bent.

Service & support

Recent projects

View all projects

There are no posts
Reliability
Speed
Accuracy

More information about our grading systems for plants?

We would love to help you find the right solution. We try to respond within two business days.

Prefer personal contact?

You can reach us on monday to friday - 8.30 am to 5.00 pm.

Do you want to know what we do with the information that you filled out in this form? Read our privacy statement

+31 (0)40 212 74 66
info@arisbv.nl

Esp 300
5633 AE Eindhoven
The Netherlands

Route via Google Maps